Hirdetés

Távozik az Avalanche Studios társalapítója

|

A Just Cause-sorozatért és a Mad Max legutóbbi adaptációjáért felelős stúdió alapítója 16 év után hagyja el a csapatot.

Hirdetés

A Just Cause 4 nem lett a sorozat legjobb darabja, viszont ettől függetlenül tény, hogy az Avalanche Studios az utóbbi évek egyik legügyesebben fejlődő stúdiója, akik az olyan címeikkel, mint a Mad Max (amelyet sokan úgy emlegetnek, mint "minden idők legjobb 7/10-es játéka") egyértelműen bebizonyították, hogy rengeteg potenciál rejlik bennük. 

Hirdetés

A stúdió egyik alapítója, Cristofer Sundberg most mégis úgy döntött, hogy nem igazgatja tovább ezt a csapatot, hanem máshol keresi meg a következő nagy kalandot. Sundberg a Twitter-oldalán osztotta meg a távozásának hírét a rajongókkal, bár a döntés hátterét nem részletezte:

"Épp bejelentettem a csapatnak, hogy április végén elhagynom a céget. Azt a stúdiót, amelyet a konyhámban alapítottam, hogy aztán 16 éven át vezessem és szeressem, miközben fantasztikus emberekkel és csapatokkal dolgozhattam együtt."

Az Avalanche egyébként most az id Software-rel közösen dolgozik a Rage folytatásán, ami azért is remek, mert ha valamiben nagyon jók a srácok, akkor pont az a fajta féktelen és rendkívül szórakoztató káosz, amire ennek a játéknak szüksége van. Mindezek mellett Cristofer Sundbergnek további sok sikert kívánunk és természetesen köszönettel tartozunk neki, amiért ennyi időt és energiát szánt arra, hogy ezt a csapatot vezesse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)