Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - még Az utolsó Jediket is lenyomta

|

Nem nagyon lepődtünk meg ezen, de azért legyen leírva: a Végtelen háború a második legjobb nyitányt tudhatja magáénak a filmtörténelemben.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború egy brutális, 106 millió dolláros nyitást produkált az Egyesült Államokban, amivel alig maradt le a Star Wars: Az ébredő erő 119 milliós rajtjától. Az utolsó Jedik 104 millió dolláros bevételét azért sikerült lekörözni. Nem lehet most rossz Disney vezetőnek lenni...

Hirdetés

A Disney 240 millió dolláros bevételt jósol az első hétvégére, ami szintén Az ébredő erő közelébe vinné a Bosszúállók mozit, a nagy Star Wars visszatérés ugyanis 248 millió dollárt hozott be Amerikában az első hétvégéjén. A nemzetközi piacon már az első napon rekordot döntött a maga 39 millió dolláros bevételével a Marvel sztárparádé, szóval minden esélye megvan a biztos ezüstéremre, de ki tudja, talán egy komolyabb hajrával a dobogó csúcsára is pályázhat.

Mi is láttuk már a filmet, és véleményünk szerint minden egyes megkeresett centet kiérdemelt. Ti mikor mentek a mozikba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)