Hirdetés

Több veteránt igazolt Bosszúállók játékához a Crystal Dynamics

|

Az Avengers Project kódnéven futó játék készítéséhez olyan szakemberek csatlakoztak, akik korábban a Naughty Dog, a Visceral, a Sledgehammer, vagy épp a Monolith csapatát erősítették.

Hirdetés

Tavaly januári bejelentése óta csak néhány pletykát hallottunk a Square Enix és a Crystal Dynamics közös Bosszúállók játékáról és új infókat sajnos a legújabb hivatalos közlemény sem hozott. Valószínűleg a játék még közel sincs kész, ugyanis még most is szerződtettek új csapattagokat kulcsfontosságú pozíciókba a játékon dolgozó stúdiónál.

Hirdetés

A Crystal Dynamics sajtóközleménye szerint tizenöt, a játékiparban már komoly tapasztalattal bíró új munkatársra tettek szert az év elején. Közülük két szakembert emeltek ki, egyfelől a játék új kreatív igazgatója, Shaun Escayg érkezésére hívták fel a figyelmet. Ő korábban a Naughty Dogot erősítette, ő vezette a The Last of Us átvezetőin dolgozó csapatot, illetve az Uncharted: The Lost Legacy írójaként és kreatív igazgatójaként is bizonyított. Hozzá igazgatóként Stephen Barry csatlakozott, aki az EA-nél és a Visceral Games-nél dolgozott, így a Dead Space franchise útját is ő egyengette egy időben. Ugyan másokat személy szerint nem emeltek ki, nyilatkozataiban a stúdió munkatársai elmondták, hogy a Star Wars Battlefront és a Batman: Arkham Origins alkotói közül is csatlakoztak hozzá, az ő tudásukat a meglévő kollégáik szakértelmével kombinálva pedig úgy tervezik, hogy sikerül majd elérniük az Avengers Project kapcsán kitűzött ambiciózus céljaikat.

Mit gondoltok, az Avengers Project meghozhatja az áttörést a Marvel-játékok terén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)