Hirdetés

Az Activision beperelt egy csalásokat gyártó weboldalt

|

A Call of Duty: Warzone-nak okozott gondok miatt a kiadó most a bíróságra rángatja az oldal üzemeltetőit.

Hirdetés

Az Activision január 4-én beperelte az EngineOwning nevű csalásokat kínáló weboldalt. Egy német cégről van szó, ami előfizetési díj fejében kínált "segélycsomagokat" a feliratkozóknak. A csomagban volt aimbot, wallhack, radar, triggerbot (ami meghúzza a ravaszt, ha a célkereszt épp játékost talál), visszahúzás és szórás akadályozó segéd, és sok más extra alkalmazás.

Az oldalon elérhetőek csalások a Call of Duty: Warzone-hoz, több Battlefield játékhoz, Battlefront 2-höz, Titanfall 2-höz, Splitgate-hez és a Halo Infinite-hez. A csapat már Overwatch csalásokon is dolgozott.

Hirdetés

Az Activision a német céget és több személyt is a szolgáltatásuk szándékos megzavarásáért, tisztességtelen versengés és megkerülési lehetőségek biztosításáért perli.

A kiadó követeli, hogy állítsák le az EngineOwning minden szolgáltatását és zárják be a weboldalukat. Az Activision továbbá követeli a cég eddigi összes bevételét, vagy ha annak átadása nem lehetséges, akkor a maximum kiszabható kártérítés és a jogi költségek megfizetését.

Tekintettel a helyzetre, itt valószínűleg nem lesz helye semmilyen vitának.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)