Hirdetés

Az Age of Empires IV rendezője otthagyta a Relicet

|

Az RTS-ek fejlesztésével foglalkozó stúdió elvesztette egyik központi figuráját, aki 24 éven keresztül erősítette a csapatot.

Hirdetés

Quinn Duffy, az Age of Empires IV rendezője egy új LinkedIn poszt szerint otthagyta a Relic Entertainmentet. Az Aroged írói szúrták ki először a posztot, ami egy majd 24 éves karrier végét jelöli.

A Relic volt az a stúdió, ami tovább vitte a fáklyát az RTS-ek aranykora után, és olyan címeket hoztak el nekünk, mint a Company of Heroes és a Warhammer 40 000: Dawn of War. Legutóbbi játékuk, az Age of Empires IV volt, ami egyébként Duffy egyik kedvenc projektjének bizonyult.

Hirdetés

Nevéhez köthetőek még az olyan klasszikus címek is, mint az Impossible Creatures, a Homeworld, vagy a Warhammer 40,000: Space Marine, de szinte a teljes Company of Heroes szérián dolgozott dizájnerként.

A LinkedIn posztjában a következő olvasható:

"Imádom a történelemet és az RTS műfajt, ezért is voltam nagyon izgatott, amikor segíthettem felépíteni egy ezeket keresztező, ikonikus franchise egy darabját."

A Relic a továbbiakban is frissítgeti és bővítgeti majd az Age of Empires IV-et, az viszont még kérdéses, hogy mi lesz Quinn Duffy sorsa. Kíváncsian várjuk, hogy hova viszi tovább majd az élet, nagyon reméljük, hogy hamarosan találkozunk még a nevével a játékiparban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)