Hirdetés

Az Alan Wake 2 mellett is számos egyéb játékon dolgozik a Remedy, így állnak most

|

Az Alan Wake 2 már 2023-ban megjelenhet, de nem csak ez formálódik a tehetséges finn csapatnál.

Hirdetés

A Control az elmúlt évek egyik legkreatívabb, legjobb játéka, ami lassan és erős rásegítéssel (Xbox Game Pass, Epic Games Store-os ingyenesség), de azért csak eljutott 10 millió játékoshoz. A kritikai és pénzügyi sikernek köszönhetően már készül a folytatása, de a Remedy nem éri be ennyivel, öt különböző projekten dolgozik - és remélhetőleg mind jobb lesz, mint a CrossfireX egyjátékos módja.

A napokban megtudtuk, melyik hol tart a fejlesztésben, és ez alapján megbecsülhetjük, mikor érkezhetnek.

Hirdetés

Az Alan Wake 2 mostanában jutott el addig, hogy már gőzerővel zajlik a fejlesztés, és várhatóan 2023 folyamán átélhetjük az elődjéhez képest sokkal inkább horrorisztikus kalandot.

A Control spin-offja, a Codename Condor esetében az ötlet megvalósításán fáradoznak, a folytatás, a Codename Heron kapcsán pedig a koncepción dolgoznak és a prototípusokkal próbálkoznak. Ezeknek biztosan kell még 1-2 év.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A free-to-play kooperatív játék, a Tencenttel együttműködésben fejlesztett Codename Vanguard kidolgozása szépen halad, a csapat létszáma nőtt, de még mindig csak a proof-of-concept fázisban jár, az ötleteket próbálják játszható formába önteni. Szintén nem számítunk 2023-as megjelenésre.

Mind közül a legkésőbb a Max Payne remake-ek jöhetnek - könnyen előfordulhat, hogy ezek 2025-ig nem látnak napvilágot. 

Melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)