Hirdetés

Az Amazon hozza nyugatra egy koreai fejlesztőcsapat egyik játékát

|

A játék megjelenésére elvileg valamikor jövőre kerül majd sor.

Hirdetés

Ugyan már korábban is készültek játékok az Amazon égisze alatt, a jelek szerint az óriásvállalat most kezdi egyre komolyabban venni az iparágat, hiszen idén már kiadtak egy - nagyot bukó - többjátékos lövöldét, a Crucible-t, illetve jövőre elvileg megjelenik egy MMORPG, a New World is. Most pedig úgy tűnik, hogy a cég kiadóként beszáll egy másik projektbe is.

Hirdetés

Egy új megállapodásnak hála az Amazon Games dobhatja piacra Észak-Amerikában és Európában a Smilegate RPG egyik AAA minőségű játékát 2021-ben. A dél-koreai fejlesztőcsapat egyébként a CrossFire-t is jegyző Smilegate egyik leányvállalata, de azt sajnos most nem tudtuk meg, hogy miféle kalandot kapunk majd tőlük jövőre. Később még több részlet érkezik majd a két cég partnersége kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)