Hirdetés

Az Among Us megugrasztotta a Discord letöltési számait is

|

Valahol meg kell vitatni, hogy kit dobjunk ki, amikor zöld állt a hulla mellett, és kék meg eltűnt a térképről.

Hirdetés

Az Among Us lett az egész internet kedvenc játéka az elmúlt hónapokban. A digitális társasjáték már elérhető vagy 2 éve, de egy világjárvány kitörése és pár népszerű streamer segítsége kellett ahhoz, hogy igazán felpörögjön. Bármerre járunk a neten, mindenhol Among Us videók, streamek vagy mémek vannak, amit leginkább a móka közösségi mivoltának köszönhetünk. 

Hirdetés

Ennél a játéknál elengedhetetlen a kommunikáció, és mivel ez hangban a legegyszerűbb, adja magát, hogy sokan a Discordhoz fordulnak. Az Apptopia adatai szerint a Discord alkalmazást már napi 800 000-en telepítik fel, és itt csak a mobilos részlegről beszélünk. Ez a növekedés egyértelműen összehozható az Among Us népszerűségével.

A Discord egyébként hatalmas növekedést könyvelhetett el a márciusi első COVID-19 hullám alatt is, de még az is eltörpül az Among Us előretörése óta elért eredmények mellett.

Az Among Us egy mobilokon ingyenesen játszható digitális társas, ami PC-n sem kerül többe egy szerényebb ebéd áránál. Ha a baráti körötökben vannak játékosabb arcok, akkor mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)