Hirdetés

Az anime-rajongókat is célba veszi az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés

|

Újabb szuper akcióval teszik vonzóbbá az Xbox Game Pass drágábbik előfizetését, jön a Crunchyroll ingyenes próbaidőszak!

Hirdetés

Hatalmas siker az Xbox Game Pass, aminek keretein belül, egyes híresztelések szerint már 30 millióan is hozzáférnek a szolgáltatás egyre bővülő kínálatához. Akiknek nem elég kielégítő a több száz játék, előfizethetnek az Ultimate kiadásra, amiben már szerepel a Cloud Gaming szolgáltatás és egyéb bónuszok is elérhetőek.

Az előfizetők olyan cégek ajánlatait élvezhetik mint a 2K, a Ubisoft, az EA, a Discord vagy épp a Disney+. Most egy újabb nagy névvel fogott össze az Xbox, hogy még vonzóbbá váljon az Xbox Game Pass.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt írtunk nektek róla, hogy komoly változások mentek végbe a Crunchyroll háza táján, ami kvázi az animék Netflixének felel meg. A streaming oldalon olyan műsorok érhetőek el, mint a One Piece, a My Hero Academy vagy épp a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.

A Crunchyroll természetesen saját előfizetési modellel működik, így ha valaki reklámok nélkül, jó minőségben szeretné élvezni a több mint ezer elérhető animét, ide is külön előfizetés kell.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői most egy szuper akció keretein belül 75 nap ingyen Crunchyroll-előfizetésre tehetnek szert már a mai naptól, amit a perkek alatt érhetnek el. Az ajándék konzolon, PC-n, de akár telefonon is beváltható az Xbox appon keresztül és egészen 2022. február 8.-ig érvényes.

A dolog egyetlen negatívuma, hogy aki eddig is nagy anime-rajongó volt, valószínűleg nem élhet majd az ajánlattal, azt ugyanis csak új előfizetők aktiválhatják a Crunchyroll oldalán. Sajnos ezt az üzleti modellt már sokszor láthattuk más promóciók esetében is.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés mellé járó további perkeket itt tudjátok megnézni és igénybe venni, csak be kell jelentkeznetek az xboxos profilotokkal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)