Hirdetés

Az Apple is beperelte az Epic Gamest, a háború folytatódik

|

Az almás cég a szabályaik tudatos és "hidegvérű" kijátszása miatt támadja a videojátékgyártót.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Epic Games és az Apple perpatvara még egy jó ideig eltart, és mivel a jelek szerint egyik cég sem tervez visszavonulót fújni, így ennek kizárólag egy bírói döntés vethet véget. Lesz dolga az amerikai bíróságoknak az ügyben, ugyanis most az Apple is beperelte az Epicet, amiért az megszegte szabályzataikat.

Hirdetés

Az eredeti per mellé, melyet az Fortnite letiltása után indított a játék kiadója, most egy újabb is kirobbant, melyben az Apple lesz a felperes. A cég a szabályzataik szándékos kijátszása miatt indította meg a bírósági ügyet, mivel szerintük azzal, hogy az Epic megkerülte a fizetési kötelezettséget, lényegében lopást követett el.

"Az Epic pere semmi több, mint egy szimpla nézeteltérés a pénzt illetően. Noha az Epic szeretné úgy beállítani magát, mint egy modern, céges Robin Hood, de a valóságban ez egy több milliárd dolláros vállalat, ami egyszerűen csak nem akar fizetni azért cserébe, hogy óriási összegekhez jut az App Sore-on keresztül."

- nyilatkozta az Apple.

Azzal folytatták, hogy az Epic perét nem lehet komolyan fontolóra venni, amíg közben hozzájuk is milliárdok folynak be a fejlesztőktől, akik az Epic Games Store-on keresztül árulják játékaikat, és amíg brutális pénzeket szednek be V-Buckokért.

A következő bírósági ülésre az ügyben szeptember 28-án kerül sor, de valószínűleg ez nem tesz még pontot az ügy végére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)