Hirdetés

Az Arma fejlesztőcsapatában is részvényes lett a Tencent

|

A Bohemia Interactive közleményben próbál megnyugtatni mindenkit, hogy ez a működésében nem jelent változást.

Hirdetés

Látunk egy olyan jövőt, amiben minden fejlesztőcsapat és kiadó három-négy nagy cég alá tartozik, de egyelőre talán még a hatóságok képesek szabályozni a felvásárlásokat, és nem fog mindent bekebelezni a Tencent, a THQ Nordic-os Embracer Group, az EA, meg a Microsoft. Azért próbálkozni lehet, és fognak is, ebben biztosak vagyunk.

A Tencent például most részvényes lett a Bohemia Interactive-ban, miután jelentős mennyiségű pénzt fektetett a cégbe. A csapat közleményében kijelentette, hogy továbbra is függetlenül működik, és a vezetésben sem lesz változás.

Hirdetés

A Bohemia és a Tencent már jó ideje kooperálnak, de korábban cáfolták, hogy utóbbi bevásárolta volna magát. Lehet persze, hogy akkor még valóban nem volt szó ilyesmiről, és azóta változott a helyzet.

A tavalyi évben a kínai óriás 31 különböző játékfejlesztő cégbe invesztált, felvásárolta a Warframe-et gondozó Digital Extremest, és többségi tulajdonos lett a Klei Entertainmentben. Nem lepődnénk meg, ha idén is valami hasonló történne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)