Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla rendezője az EA-hez igazolt

|

Eric Baptizat 16 év után hagyja ott most a Ubisoft csapatát.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla egyik rendezője, Ashraf Ismail magánéleti okokból már 2020 júniusában távozott a játék fejlesztőcsapatából (egy éven át csalta a feleségét, majd ez kiderült), végül tavaly augusztusban kirúgta őt a Ubisoft. Most azonban Ismail rendezőtársa, Eric Baptizat is a távozás mezejére lépet annyi különbséggel, hogy ő önszántából int búcsút a Ubisfotnak 16 év után.

Az Axios értesülései szerint ráadásul már idén áprilisban elhagyta a céget és megtalálta új munkahelyét: a jövőben az EA-nél fog dolgozni, egészen pontosan az EA Motive csapatát erősíti.

Hirdetés

Eddig tehát mindössze annyi történt, hogy nem kötötték a sajtó orrára a váltást, de Baptizat már hónapok óta valamiféle titokzatos projekten ügyködik az EA-nél. Mondanunk sem kell, semmiféle információ nem került ki arról, hogy vajon min is dolgozhat a Motive berkein belül - ez a csapat ugyebár egy "régi közönségkedvenc sorozat felélesztésén" dolgozik, és július folyamán jelentik majd be, mi is ez - a tippek szerint egyébként egy új Dead Space.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Baptizat az Assassin's Creed Valhalla rendezése előtt az Assassin's Creed 4: Black Flagen és az Assassin's Creed Originsen is dolgozott. Mindegyik játékát szerettük, sok sikert kívánunk neki új munkahelyén is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)