Hirdetés

Az EA szerint a következő Battlefield teljesen átértelmezi majd a sorozatot

|

Azután, hogy a Battlefield 2042-nek nem sikerült megreformálni a szériát, az EA ismét tesz egy próbát. Legutóbb is bevált, nem?

Hirdetés

Bár a sírból vissza tudta hozni a DICE, felesleges szépíteni a dolgot, különösen a korábbi részekhez képest hatalmas bukás lett a Battlefield 2042. Sem az Electronic Arts, sem a fejlesztők nem jártak jól azzal, hogy igyekeztek lenyesegetni a széria legfontosabb alapelemeit, és egy "újszerű élményt" próbáltak letuszkolni a régivonalas rajongók torkán.

Ez mondjuk Andrew Wilsont annyira nem zavarja. A legutóbbi befektetői tájékoztatón az EA elnöke azt ígérte, hogy az új felvonás átértelmezi majd a Battlefield nevet. A játék közössége egy emberként hördült fel ennek hallatán.

Hirdetés

Hogy ez mit is jelent valójában, az még nem tiszta. Van rá esély, hogy Wilson igazából a sorozat fejlesztésének körülményeire célzott, mivel a 2042 után a DICE a Respawntól érkezett Vince Zampella kezébe adta a Battlefield franchise irányítását, és a Halo korábbi dizájnerére, Marcus Lehtóra bízta egy új csapat felépítését. Mindeközben a Ripple Effect, a Battlefield 2042 Portal Mode-jának fejlesztőcsapata épp egy új Battlefield élményen dolgozik, ami a 2042 univerzumában játszódik majd.

Több stúdió is együtt dolgozik tehát a háborús lövölde jövőjén, így reméljük, hogy Andrew Wilson csak az új struktúrára gondolt. Ha megint megpróbálják kivágni a Battlefieldből a névre jellemző legfontosabb elemeket, akkor garantáltan megismétlődik a 2042 fiaskója.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)