Hirdetés

Az Elden Ring eladásai lenyomták az idei év összes nagyobb címét

|

Ugyan már több hónap is eltelt a megjelenés óta, de az Elden Ringgel kapcsolatos lelkesedés még mindig nem halt el.

Hirdetés

Az Elden Ring megjelenése után már sokan kikiáltották, hogy megvan az idei Év Játéka díj várományosa, és akkor még 2022-re vártuk a Starfieldet, valamint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását is. Azóta gyengült a mezőny, és az eladási számok alapján tényleg simán lehet, hogy az Elden Ring kerül ki győztesen.

Ugyanis a From Software letarolta a játékipart a kasszáknál. Egy hete még arról beszélgettünk, hogy a srácok bezsákolták az amerikai piacot, mostanra pedig már a globális eladási számok is kiderültek, amelyek alapján újabb kalapemelést érdemelnek az alkotók. Ráadásul egy olyan műfajjal, amit sokan csak rétegjátékként emlegettek.

Hirdetés

A március végi adatok szerint az Elden Ringből több mint 13,4 millió példány fogyott el. Ez a szám jóval túllépi a legutóbbi Call of Duty eladásait, de még a LEGO Star Wars, a Pokémon Legends: Arceus és a Horizon Forbidden West sem tudják azt utolérni.

Az mondjuk tény és való, hogy nem a Call of Duty: Vanguard a franchise erejének legjobb reprezentációja, de ettől ez még nem lesz egy kevésbé figyelemreméltó eredmény.

Ti megvettétek a játékot? Ha igen, akkor sikerült végigjátszanotok azt és bejárni a hatalmas homokozó minden szegletét?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)