Hirdetés

Az első Harry Potter film hatalmasat kaszált majdnem 20 évvel a premierje után

|

A Harry Potter és a bölcsek kövének újrakiadása annyira megpörgette a bevételi számokat, hogy a film már veszélyesen közel került az 1 milliárdos álomhatárhoz.

Hirdetés

A COVID-19 járvány miatt leállt mozibiznisz lassan nyitogatja szárnyait világszerte. Kínában a mozitermek szeretett klasszikusok újrajátszásával próbálják bevonzani a látogatókat és egyelőre úgy tűnik, hogy működik a taktika. A Harry Potter és a bölcsek köve például kapott egy 4K-s, 3D-s újrakiadást, ami a kínai mozikban 13,6 millió dollárt termelt.

Hirdetés

Az előrejelzések szerint a mostani hétvége ezt a számot könnyen feltolja majd 15 millióra, de akárhogy is, az első Harry Potter már most a legjobban nyitó film a koronavírus járvány okozta bezárások utáni időszakban. Az új bevételekkel együtt egyébként az első film 991 millió dollárnál jár, ami azt jelenti, hogy csak 9 millió dollárnyira van az 1 milliárd dolláros mérföldkőtől.

Mivel valószínűleg a világ több pontján is műsorra tűzik majd a filmet, szinte biztos, hogy végül átlépi majd az álomhatárt, és csatlakozhat majd a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részéhez, ami 1,34 milliárdos bevétellel a széria legjobban teljesítő epizódja lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)