Hirdetés

Az Epic fejese szerint a játékok eladásait is segíti, hogy ingyenessé teszik őket

|

Úgy látja, a játékok jobban fogynak más platformokon, miután a játékosoknak lehetősége volt őket kipróbálni az Epic Games Store-nak köszönhetően.

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a témára, utoljára szólunk: már csak ma 17:00-ig ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection az Epic Games Store-ban, utána valami más váltja (valószínűleg az Ark: Survival Evolved, ha hihetünk a korábbi szivárgásnak, ami 4-ből 3 játékot helyesen szellőztetett meg). A csomagban foglalt két Borderlands játék eleve jó, ingyen meg pláne, úgyhogy ne késlekedjetek!

Hirdetés

Tim Sweeney, az Epic Games vezetője a GameSpottal folytatott beszélgetése során mondta el, hogy a legtöbb, az EGS-en ingyen kínált játék Steamen és konzolokon is láthatóan jobban fogy a promóciót követően, mert még a kevésbé ismert címek is előtérbe kerülnek így. Szerinte azért fordulhat ez elő, mert alapjáraton azok, akik nem kedvelnek egy bizonyos műfajt vagy stílust, így adnak egy esélyt neki. Részletekbe nem ment bele, számokat és konkrét játékcímeket sem közölt, de akár azt is el tudjuk képzelni, hogy valaki beszerez egy játékot ingyen, tetszik neki, de nem fut jól a gépén, ezért megveszi konzolra.

Ti hogy vagytok ezzel? Szoktatok játékokat csak azért kipróbálni, mert épp ingyenesek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)