Hirdetés

Az Europa Universalis atyja lett a Paradox új stúdiójának feje

|

A 4X stratégiai játékok nagyjának kiadója és fejlesztője egy új csapattal bővült, ami egyelőre sokak kedvenc szériájára koncentrál majd.

Hirdetés

A Paradox Interactive bejelentette, hogy megnyitnak egy új stúdiót Paradox Tinto néven. A közlemény szerint az új csapat célja új játékok fejlesztése lesz, melyek mind a 4X műfajba tartoznak majd. Ehhez a célhoz egy meglehetősen nagy múltú vezetőt kaptak Johan Andersson személyében, aki egy személyben felelős az Europa Universalis megszületéséért.

Hirdetés

A Tinto első körben a Universalis széria következő epizódjának felügyeletéért fog felelni, de később új címek felé fordulnak majd.

"Nagyon hálás és izgatott vagyok, hogy összerakhatok egy új csapatot egy új helyen, és így hasznosíthatom a több évtizedes játékfejlesztés alatt felgyűlt tapasztalataimat. Egyelőre az a célom, hogy felépítsem egy működő stúdió alapjait, és azzal folytassam az Europa Universalis sorozaton elkezdett munkát. Később új stratégiai játékokat is fogunk tervezni és fejleszteni."

Mivel a Paradox Tinto egy ténylegesen új stúdió, több új emberre is szükségük lesz. Ha véletlenül ezt a hírt Barcelonából olvasod, akkor érdemes lehet végigfutnod az állas hirdetéseiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)