Hirdetés

Az F1 2021 lekörözte Zeldát a kasszáknál

|

A Ratchet & Clank és Miles Morales is feljebb kerültek a brit piacon, köszönhetően az új PS5 szállítmánynak.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD jött, látott, győzött, és nagyjából egy hétig tudta megtartani a trónját. Nem ritka, hogy a specifikus rajongótáboroknak szánt címek nagyot esnek az első hajrá után, és ez most sem volt másképp. Link lecsúszott, az F1-es pilóták pedig begurultak a helyére.

Amíg a Nintendo Switch új kedvence a második helyig ereszkedett, addig a PlayStation 5 nagyágyúi hatalmasat léptek előre.

Hirdetés

Anglia is kapott egy rakattal az új konzolszállítmányból, és mivel az ottani boltok nagyja hozzácsomagolta a Spider-Man: Miles Moralest és a Racthet & Clank: Rift Apartot, így ezek eladásai is megugrottak. A Rift Apartból 288 százalékkal fogyott több, míg a Miles Moralesból 242 százalékkal vittek többet. Ezzel mindkettő nagyon előkelő helyre került az eladási listán.

  1. F1 2021
  2. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  3. Ratchet & Clank: Rift Apart
  4. FIFA 21
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Minecraft (Switch)
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Az Egyesült Királyság gamerei a vezetést választották július 24-gyel lezárult hetén. Ti mit szereztetek be az elmúlt napokban?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)