Hirdetés

Az idei Call of Duty bukására számít az Activision?

|

Állítólag már készül a vészterv, mert a Call of Duty 2021-es részének fejlesztése nem áll túl jól.

Hirdetés

2019-ben óriási sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare, mellyel sikerült olyanokat is elérni, akik rég kiábrándultak a szériából, vagy talán még nem is játszottak a korábbi részekkel. A Call of Duty: Black Ops Cold War sem lett rossz, de sem a minősége, sem a fogadtatása nem érte el elődjének szintjét - és erre az Activision számított is, a pénzügyi tervet ennek megfelelően állította össze.

Egy ismert szivárogtató, Tom Henderson azt állítja, a 2021-es Call of Duty esetében is kalkulál a kiadó azzal, hogy nem ez lesz a sorozat legsikeresebb része.

Hirdetés

A Sledgehammernél készülő és elvileg a Call of Duty WWII Vanguard nevet viselő, második világháborús játék fejlesztése állítólag nem halad túl jól, ezért alakul egy vészterv, melynek része, hogy kiadják felújítva a Modern Warfare 2 többjátékos módját is. Korábban csak a kampányt kaptuk meg remasterelve, de a Modern Warfare reboot után nem is vágytunk ennél többre.

Persze mindez csak pletyka, az Activision semmit nem erősített meg vagy cáfolt. Ezzel együtt azért reméljük, hogy a végeredmény nem egy félkész, összecsapott játék lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)