Hirdetés

Az Uncharted egykori rendezője új AAA játékon dolgozik

|

Sajnos Amy Hennig ígéretes Star Wars játéka végül nem készülhetett el, de szerencsére az írónő ezzel nem adja fel, újabb projektbe vágott bele, ezúttal egy saját csapattal.

Hirdetés

Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri a játékvilág nevesebb alkotóit, annak valószínűleg nem kell bemutatni Amy Hennig forgatókönyvírót, elvégre olyan elismert sorozatokhoz fűződik a neve, mint a Legacy of Kain, a Jak and Daxter vagy az Uncharted.

Hennig nem is olyan rég még egy ígéretesnek tűnő Star Wars-játékon is dolgozott, de az a projekt végül sosem készülhetett el, viszont az írónő most saját stúdiót alapított.

Hirdetés

Az első három Uncharted történetéért felelős Amy Hennig még valamivel ezelőtt alapította meg a Robert Kirman produkciós cégéhez kötődő Skydance New Media nevű játékfejlesztő stúdiót, most pedig kiderült, hogy Todd Stashwickkel (12 Majom, Gotham) egy teljesen új, AAA kategóriás akció-kaland játékon dolgoznak.

Az új stúdióba fejlesztőket is keresnek és Stashwick tweetjéből az derül ki, hogy elsősorban animációs mérnökökre és Unreal Engine szakértőkre van szükségük, ugyanis a terveik között szerepel, hogy feszegessék a jelenleg létező animációs megoldások határait.

Sajnos magáról a játékról egyelőre semmi nem derül ki még az álláshirdetésekből sem, de ilyen nevekkel már alig várjuk, hogy megtudjuk a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)