Hirdetés

Az USA-ban már regisztrálnia kell azoknak, akik PlayStation 5-öt szeretnének venni karácsonyra

|

És még közülük sem kap mindenki lehetőséget a vásárlásra.

Hirdetés

Bár itthon már csak egy-két hetet kell várni, hogy az előrendelést követően PlayStation 5-höz juthassunk, valószínű, hogy karácsonykor és a jövő év elején ismét nehéz lesz szerezni egyet a konzolból, így aki biztosra akar menni, jobban teszi, ha már most jelzi vásárlási szándékát. Az Egyesült Államok lakói sem számíthatnak sok jóra.

A Sony elindította regisztrációs rendszerét, melynek használatával a játékosok jelezhetik, hogy szeretnének az ünnepi szezonban PlayStation 5-öt vásárolni, és ha szerencséjük van, nem kell majd a viszonteladóknál próbálkozniuk vagy a nyerészkedőkre hagyatkozniuk, közvetlenül a gyártótól vehetnek egy gépet.

Hirdetés

A regisztráció azonban önmagában még nem garancia semmire. A "korábbi érdeklődés és PlayStation-ös tevékenységek" alapján választják ki, ki kaphat lehetőséget, és még azoknak is sietniük kell, akik pozitív elbírálás alá esnek, mert ha a novemberben kiküldendő meghívóban szereplő határidőt nem tartják be, ugyanúgy elvesztik a lehetőséget. Fejenként egy konzol, 2 DualSense kontroller (fehérből 3), 1 távirányító és egy Pulse 3D headset vásárolható.

Nem tudni még, a világ más részein is lesz-e ilyen ajánlat, de mi egyelőre akkor mehetünk biztosra, ha valamely viszonteladónál adunk le előrendelést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)