Hirdetés

Az Xbox feje burkoltan, de alaposan odaszúrt a Sonynak

|

Phil Spencer a PC-s üzleti stratégiák kapcsán fogalmazott meg egy szokatlanul erős kritikát.

Hirdetés

Amíg az elmúlt években rengeteg Microsoft-exkluzív jelent meg egyaránt Xbox-konzolokra és Windows 10-es PC-kre is, addig a Sony közel sem volt ennyire bőkezű, és csak néhány saját alkotását hozta el más platformra is. Persze ettől függetlenül a játékosok számára valószínűleg így is örömteli, hogy már PC-n is pöröghet a Horizon Zero Dawn vagy a Days Gone, de az Xbox részleg fejese azért igyekezett emlékeztetni minket, hogy ők mennyivel lazábban kezelték a dolgokat.

Hirdetés

Phil Spencer nem olyan régen arról beszélt, hogy a Microsoft továbbra is elkötelezett a platformokkal kapcsolatos stratégiát illetően, tehát valószínűleg a jövőben is egyszerre jelennek majd meg játékok Xbox-konzolokra és PC-re. A cloud gamingnek hála pedig olyan számítógépeken is elfutnak majd a modernebb játékok, amelyek önmagukban nem lennének képesek futtatni ezeket a címeket, szóval úgy tűnik, a redmondiak tényleg nem hagyják magukra a PC-s tábort.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyanakkor Spencer a Microsoft fényezése mellett odaszúrt egy bizonyos másik oldalnak is, amelyet ugyan nem nevezett meg, de szinte teljesen biztos, hogy a Sonyra gondolt:

"Mi vagyunk az egyetlen olyan platform, amely egy időben szállít játékokat PC-re, cloudra és konzolra. Mások évekkel később hoznak el konzoljátékokat PC-re, így nemcsak előre megvetetik az emberekkel a hardverüket, de aztán még egyszer pénzt kérnek el azért, hogy PC-n is lehessen játszani."

- elmélkedett az Xbox fejes.

Szerintetek melyik cég PC-s taktikája a jobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)