Hirdetés

Azonnal az élre tört a Mass Effect: Legendary Edition

|

Nem tudta megőrizni az aranyérmet a Resident Evil: Village.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a Mass Effect: Legendary Edition letarolta a brit játékeladási toplistát, és kiütötte az aranyérmes pozícióból a Resident Evil: Village-et. Szépen feljött azonban például a Spider-Man: Miles Morales, ami egy héttel ezelőtt még csak 12. volt, most viszont a dobogó harmadik fokán áll büszkén.

A Mass Effect: Legendary Edition mellett egy másik újoncot is üdvözölhettünk ezen a héten a legjobban teljesítő játékok között: a Subnautica: Below Zero a brit toplista ötödik helyén debütált.

Hirdetés

A hét legnagyobb vesztese egyértelműen a New Pokémon Snap, ami a második helyről egészen a tizedikig zuhant vissza. Nagyon úgy tűnik, hogy az a szűkebb rétek, aki érdeklődött a játék iránt, már a megjelenéskor beszerezte azt, most pedig már jóval kevesebben adták a fejüket a pokémonfotózásra.

Íme az elmúlt hét top 10-es listája a brit dobozos játékaladások alapján:

  1. Mass Effect: Legendary Edition
  2. Resident Evil: Village
  3. Spider-Man: Miles Morales
  4. FIFA 21
  5. Subnautica: Below Zero
  6. Animal Crossing: New Horizons
  7. Minecraft (Switch)
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  10. New Pokémon Snap
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)