Hirdetés

Azt hiszed, hogy a szörnyvadászok kora lejárt?

|

Világszerte milliók kapták fel kedvenc fegyvereiket, hogy a Monster Hunter Rise kalandjaival üssék el az időt, a Capcom nem panaszkodhat.

Hirdetés

A Monster Hunter Rise a nyitóhetében letarolta a japán piacot: csak fizikai példányokból elkelt 1,3 millió. Ezt követően a világ többi szörnyvadászának a Capcom még leszállított 4 millió darabot, ami azt jelenti, hogy (pláne a digitális eladásokkal együtt) már bőven több mint 5 millió Rise van szétszórva a világban. Ez főleg annak tudatában nagyon jó hír, hogy a PC-s verzió még bőven várat magára, tehát az 5 milliós példányszám csak Switchre vonatkozik.

A Monster Hunter Rise példányaival együtt a sorozat egészéből összesen elkelt már 66 millió példány 2020. december 31-re az első, 2004-es epizód debütálása óta.

Hirdetés

A Rise sikere egyébként nem kifejezetten meglepő, tekintettel arra, hogy rengetegen keresnek online coop élményeket a világ jelenlegi helyzete miatt, és az sem hátrány, hogy a legtöbb gaming magazin az egekbe magasztalta a játékmenetet, nálunk Csirke mesél nektek a játékról, ő köztudottan elég képzett szörnyvadász, a családja csak minden második hétvégén látja két szezon között. 

A Monster Hunter Rise már megjelent Nintendo Switchre, a PC-s verzió valamikor 2022 első felében érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)