Hirdetés

A Bandai Namco nem érdekelt az Epic Games Store exkluzivitásában

|

A Tekken 7 kiadója nem kifejezetten ért egyet az Epic módszerével.

Hirdetés

Egyre több kiadót és fejlesztőt csábít az Epic Games Store a kedvező feltételeivel (elég csak a Metro Exodusra gondolni), gyakran a Steamről a megjelenés előtt elhappolva, ennek viszont az exkluzivitás a velejárója, amely sok játékos számára visszatetszően hat. 

Hirdetés

Nincs ezzel másként a Bandai Namco sem, noha Herve Hoerdt, a vállalat egyik alelnöke lényegesen finomabban fogalmazott. Szerinte az Epic boltja fantasztikus, számos erőssége és rengeteg felhasználója van, az üzleti modellje pedig kecsegtető számukra, mert sokkal jövedelmezőbb, de az exkluzivitással kapcsolatban nem egyeznek az elképzeléseik. Hoerdt nem látja értelmét annak, hogy például a Tekken 7-et felpakolják az Epic Store-ba, mert azt szeretnék, hogy a tartalmaik minél több rajongó számára elérhetőek legyenek. Éppen ezért nem nagyon hiszi, hogy üzletet fognak kötni az Epic-kel, amíg ezt a stratégiát tartják szem előtt, de ha nyitottabbak lesznek, akkor ez változhat a jövőben.

A Bandai Namco jelenleg olyan nagyszabású játékok felett bábáskodik, mint a Code Vein, az Elden Ring és a Dragon Ball Z: Kakarot, de olyan kisebb projekteket is támogat, mint a Man of Medan, a Rad vagy éppen a Little Nightmares 2, szóval sokak számára fontos lehet ez a nyilatkozat.

Mit gondoltok a fent elhangzottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)