Hirdetés

Valódi és mobilos játékokat kapcsol össze a Bandai Namco legújabb platformja, a Tori

|

A japán cég a francia ISKN technológiai vállalattal fejlesztette a szolgáltatást.

Hirdetés

A Bandai Namco és az ISKN közötti partnerkapcsolatot májusban jelentették be, azóta a két cég keményen dolgozik az elsődlegesen a gyerekek és családok számára fejlesztett új platformon.

Hirdetés

A Tori célja, hogy az iOS-re és Androidra is elérhető mobilos applikációkat összekösse valódi játékokkal, és egy különleges, kreatív platformot biztosítson a játékosok számára. Az úgynevezett Mirror Play technológiának köszönhetően a játékosok valódi játékokkal tudnak interakcióba lépni a digitális appokkal.

A platform első verziója, a Tori Explorer Pack október 2-tól lesz elérhető, és a csomagban egy varázspálca, egy katapult és egy űrhajó kap helyet, amelyeket öt Tori applikációban lehet majd használni. A Tori rendszere később természetesen bővülni fog mind fizikai játékokkal, mint mobilos applikációkkal.

A Bandai Namco bízik benne, hogy a Torival fejleszthetik a fiatalok problémamegoldási készségeit, kreativitását és koncentrációs képességeit.

Egyelőre nem tudni, hogy mely országokban lesz a megjelenést követően a Tori, de minden bizonnyal a nyugati piacra is fog nyitni a Bandai Namco.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)