Hirdetés

Nagyon jól teljesítettek a Bandai Namco játékai az elmúlt negyedévben

|

A kiadó sokat remél a márciusig megjelenő játékaitól is.

Hirdetés

Az utóbbi években a világ egyik legnagyobb, legtermelékenyebb kiadójává vált a japán Bandai Namco.

Hirdetés

Ha csak a tavalyi évet nézzük, mindjárt sikerült erősen nyitni egy Dragon Ball FighterZ-zel, de volt Dark Souls: Remastered, Soulcalibur VI, Katamary Damacy Reroll, 11-11: Memories Retold, és egy rakás, animék alapján készült újdonság is (2018. március 1. és december 31. között 68 játékot adott ki a Bandai Namco, nem számolva a lokalizált változatokat).  Ennek köszönhetően a harmadik negyedévben 194,1 milliárd lett a nettó bevétel, a bruttó profit pedig 71,2 milliárd - mindkettő több, mint az előző év azonos időszakában. A PC-s és konzolos videojátékok 26,1 milliárd yent hoztak, amivel a teljes pénzügyi évre vonatkozó összeg 65,8 milliárd yen. Még nagyjából 30 milliárd kell, hogy teljesüljön a kitűzött cél, de ez simán meglehet márciusig. 

2019-ben már megjelent az Ace Combat 7: Skies Unknown, februárban érkezik a Jump Force, márciusban a One Piece: World Seeker, valamikor később pedig a Twin Mirror és a Code Vein. És ezeek csak a bejelentett játékok, azok közül sem mindegyik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)