Hirdetés

Na, most már tényleg elkezdi kinyírni a 2K a Battlebornt

|

Bizonyára mind az 50, máig kitartó játékos nagyon szomorú lesz emiatt, de 2021 elején végleg vége a bulinak, leállnak a Battleborn szerverei.

Hirdetés

2016-ban, egy hónappal az Overwatch után jelent meg a Battleborn, a Gearbox multis játéka, amivel a csapat egy kicsit el akart szakadni a Borderlands franchise-tól. A képi világa miatt, meg azért, mert ebben is hősök voltak, sokan a Blizzard játékának riválisát látták benne, pedig egészen más volt a koncepciója. Nem tudott párezer játékosnál többet elcsábítani, a SteamCharts adatai alapján PC-n utoljára 2017 júniusában, az ingyenes változat megjelenésekor volt 1000 fő felett az egyszerre játszók száma, de egy hónappal később már a 400-at sem sikerült elérni, az elmúlt néhány hónapban pedig 30-40 körül volt a csúcs.

Hirdetés

A kiadó most döntött úgy, hogy elkezdi kivégezni a játékot. Mostantól nem lehet megvásárolni vagy az ingyenes változatot letölteni, 2020. február 24-étől nem lehet majd Platinumot vásárolni (ez a prémium fizetőeszköz), a szerverek pedig 2021. januárjában állnak le, és ezt követően a Battleborn semmilyen formában nem lesz játszható, még a kooperatív része sem. 

Akármennyire is sajnáljuk, hogy így alakult, azért ennek itt volt már az ideje. Nektek hiányozni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)