Hirdetés

Nem nyitott túl erősen a Battlefield V, de a Black Friday is bekavart

|

Az idei év slágerjátékai újra az élre kerültek, amivel a DICE játéka nem versenyezhetett.

Hirdetés

Mint azt bizonyára ti is láttátok, múlt héten volt a Black Friday, avagy a nap, amikor az amerikaiak őrülten, egymáson áttaposva igyekeznek olcsón hozzájutni a karácsonyi ajándékokhoz. Itthon a leárazások sem voltak olyan erősek, és így szerencsére halálos áldozattal sem járt az "ünnep".

Hirdetés

Az Egyesült Királyság játékosai kihasználták a lehetőséget, hogy olcsóbban vegyék meg az év legjobb játékait. Legtöbben a FIFA 19-et, választották, a Call of Duty: Black Ops 4 lett a második, a Red Dead Redemption 2 pedig a harmadik helyre került (ezt nem árazták le, viszont sokan lecsaptak a PS4-es gépcsomagra). A hét újdonsága, a Battlefield V a negyedik lett, viszont ebben közrejátszhatott a sajátos megjelenési ütemezés is: a digitális változat vásárlói már jóval korábban elkezdhettek játszani, a GfK pedig csak dobozos eladásokat mér egyelőre. A Battlefield 1-hez képest 63 százalékkal rosszabbul nyitott egyébként. Egyébként visszatért a Top 10-be a Forza Horizon 4 és a Spider-Man is, a Fallout 76, a Pokémon Let's Go Pikachu és a Spyro Reignited Trilogy látványosan lejjebb csúsztak (a Pokémon Eevee-s változata még durvábban, a 18. helyre esett), a Mario Kart 8 pedig csak egy helyet veszített. A Farming Simulator 19 a 16. helyen startolt.

A tizes lista tehát így alakult:

1. FIFA 19
2. Call of Duty: Black Ops 4
3. Red Dead Redemption 2
4. Battlefield V
5. Forza Horizon 4
6. Spider-Man
7. Fallout 76
8. Pokémon Let's Go Pikachu
9. Spyro Reignited Trilogy
10. Mario Kart 8 Deluxe

A Top 40 egyelőre nem elérhető a GfK honlapján. Ti mit vettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)