Hirdetés

Battlefield V - nem lesznek loot boxok

|

Tényleg tanult hibájából a DICE, és nem szeretné a loot boxokkal magára haragítani a játékosokat.

Hirdetés

A Battlefield V kapcsán egyelőre megoszlanak a vélemények. Sokan sérelmezik a női harcosok jelenlétét, és egyes funkciókkal sincs mindenki kibékülve.

Hirdetés

A monetizációs modell viszont egyelőre szimpatikus. Azt tegnap megtudtuk, hogy Premium Pass nincs, minden pálya és mód elérhető lesz mindenki számára. Azóta a Polygonnak a fejlesztők megerősítették, hogy a loot boxokat is kukázták, legalábbis abban az értelemben, hogy valódi pénzért vásárolható, véletlenszerű tartalmat adó ládák nem lesznek. Azt, hogy pontosan miből fogják hosszútávon eltartani a játékot, később árulják majd el.

A nyilatkozat alapján egyelőre nem egyértelmű, hogy egyáltalán nem lesznek random tartalommal rendelkező dobozok, vagy csak nem lehet őket valódi pénzért megvenni. A battlepackok már elég régóta a sorozat részét képezik, működtek a Battlefront II előtt is, működhetnének most is, ha jól csinálják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)