Hirdetés

Nem volt ám olyan nagy a Battlefront 2 botránya, mint amilyennek tűnt

|

Persze lesznek következményei, de az Electronic Arts nem fog belebukni, a Disney pedig nem adja másnak a jogokat.

Hirdetés

Köztudott, hogy a Star Wars rajongók eleve szeretik nagyon hangosan mások tudtára adni véleményüket (lásd az internetet Az utolsó Jedik után), és az is, hogy bárki másodpercek alatt, félinformációk alapján is képes felháborodni. A Star Wars Battlefront II loot box rendszerét az EA rendesen elszúrta, ez tény, és az sem volt rendben, hogy pontokhoz kötötte bizonyos hősök feloldását, de az egész ügy rendesen túl lett tolva.

Hirdetés

Mindenesetre miután a negatív hangok elértek a részvényesekhez is, az EA részvényeinek értéke jelentősen megzuhant. A mélypontot december 4-én sikerült elérni, azóta viszont viszonylag zökkenőmentes a növekedés, és mára sikerült közel arra a szintre visszajutni, ahol a botrány előtt állt.

Azt, hogy a bevételekkel végül mi a helyzet, nem tudjuk, de ha a részvények magasak, a részvényesek boldogok, a Disney is örül, és az EA-nek nincs mitől félnie. Remélhetőleg tanultak azért a dologból, és nem játsszák el ezt még egyszer az Anthem vagy a következő Battlefield esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)