Hirdetés

Bekebelezte a Facebook a Beat Saber fejlesztőit

|

Az Oculus Studios részévé vált a Beat Games, de egyelőre nem kell félni a PS4-tulajoknak.

Hirdetés

Az egyik legélvezetesebb VR-játék a Beat Saber, ami SteamVR után PlayStation VR-ra is megjelent, de modolhatósága és a köré épült közösség miatt egyértelműen a PC-s változat a jobb. Mostantól még jobb lehet, mivel a Beat Gamest felvásárolta a Facebook, és így a csapatnak nem kell többé anyagi korlátok miatt elvetnie ötleteket.

Hirdetés

Azt azért igyekeztek gyorsan leszögezni, hogy a Beat Saber minden tervezett és készülő új tartalma (köztük a decemberben érkező 360 fokos pályák és az új zenék) megjelenik mindkét platformra, a PS4-es játékosoknak egyelőre nem kell félniük. A későbbi projektek viszont jó eséllyel csak PC-re készülnek el, mert az Oculusnak többet érhet, ha saját felhasználókat gyűjt, mintha a PSVR-os, egyébként aránylag nagy piacra lőne. Érdeklődve várjuk, mit hoz a jövő, addig meg kaszaboljuk tovább a kockákat ritmusra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)