Hirdetés

Bejöttek a számítások, csodásan nyitott az új Batman

|

Még a korábban előrevetített teljesítményt is sikerült túlszárnyalnia Matt Reeves filmjének.

Hirdetés

Megérkezett Pattinson denevérembere a világ számos mozijába, így a rajongók végre a saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy jó választás volt-e a színész erre a legendás szerepre.

Már az előző héten értesülhettünk arról, hogy előzetesen úgy becsülték, akár 245 millió dollárt is hozhat a készítők konyhájára a nyitóhétvége, és ez bizony így is történt. Sőt, sikerült is még néhány milliót hozzátenni a végeredményhez.

Hirdetés

Hazai pályán a The Batman 128,5 millió dollárt termelt a Warner számára, ami a járvány kitörése óta eltelt időszak második legerősebb rajtja lett, egyedül a tavaly debütált Pókember: Nincs hazaút nyitott jobban. A nemzetközi piacon is hasonlóan fényes a helyzet, ott 120 milliós nyitást produkált Pattinson denevérembere, és ha a két eredményt összeadjuk, akkor kiderül, hogy világszerte 248,5 milliót hozott az első hétvége. Nem is rossz eredmény közel negyedmilliárdot összehozni néhány nap alatt.

A film elvileg 200 millió dolláros büdzsével rendelkezett, szóval az eddigi teljesítménye egyértelműen pozitív, persze kérdés, hogy meddig lehet majd a bevételi számot feltornázni. Valószínűleg azért Batman neve is sokat nyomott a latba, de úgy tűnik, határozottan jó ötlet volt a Warner részéről hagyni a "hibrid" megjelenéseket, és ismét előnyben részesíteni a mozis premiereket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti láttátok már az új Batmant? Hogy tetszett? Azt se feledjétek, hogy elvileg a jövőben még visszatérhetünk ebbe a filmes világba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)