Hirdetés

Bekebelezné a Take-Two a Zyngát, még több franchise látogathat el mobilokra

|

A Rockstar Games anyavállalatának komoly tervei vannak a jövőt illetően.

Hirdetés

Talán nincs akkora jelentősége, mint a Microsoft és a ZeniMax közötti megállapodásnak, de újabb jókora méretű, videojáték-ipari felvásárlás van kilátásban.

Ezúttal a Take-Two Interactive szemelte ki magának a főként mobiljátékokkal foglalkozó Zyngát, ami olyan sikeres játékokat hozott korábban Facebookra és mobilokra, mint a FarmVille, a Zynga Poker, vagy éppen a Words With Friends.

Hirdetés

A Rockstar anyavállalata 12,7 milliárd dollárt kívánt fizetni a szintén amerikai csapatért, de fontos kiemelni, hogy egyelőre még függőben van az üzlet, így a Zynga még dönthet úgy, hogy esetleg egy másik vállalat jobb ajánlatát fogadja el. Időközben már a Take-Two elnöke, Strauss Zelnick, és a Zynga CEO-ja, Frank Gibeau is pozitívan nyilatkozott a felvásárlásról, szóval azért jó esély van rá, hogy végül nyélbe ütik az üzletet.

Persze nem szabad elfelejteni, hogy sokáig úgy tűnt, Zelnickéké lesz a Codemasters is, ám a stúdió végül az EA-nél landolt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Take-Two csapata látszólag nemcsak egy újabb trófeát szeretne megszerezni ezzel az üzlettel, hanem komoly terveket is szövöget. A felvásárlás ugyanis elvileg lehetőséget ad arra, hogy a kiadóhoz tartozó franchise-ok megjelenjenek valamilyen formában mobilokon is, de ahogy azt alábbi felsorolás bizonyítja, számos más lehetőséggel is kecsegtet a Zynga beolvasztása.

Lehetőség nyílhat friss crossoverek megejtésére, a cross-play még szélesebb integrációjára, és persze újabb felhasználókat érhet el a kiadó.

Szerintetek mennyi esély lehet rá, hogy mobilos spin-offot kapjon a Grand Theft Auto, vagy esetleg a Borderlands?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)