Hirdetés

Bekebelezte a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

|

Az ex-diablósok által alapított Echtra Games a mobilos és közösségi játékairól ismert kiadóhoz került.

Hirdetés

Az egyebek mellett a Farmville-lel ismeretséget szerző Zyngának most épp egész jól megy az üzlet: tavaly júniusban egy török fejlesztőcsapatot 1,8 milliárd dollárért szerzett meg, és az ezt megelőző években is ütemesen vásárolgatott. A csapatnál most a Star Wars Hunters című, Switchre és mobilokra érkező játék készül épp, és csőben van egy RPG is, melyet a frissen felvásárolt Echtra Games készít.

Az Echtra Gamest 2016-ban hozta létre Max Schaefer, aki a Blizzard North egyik alapítója volt, dolgozott az első két Diablo játékon, majd megalapította a rövid életű, a Hellgate: Londonnal elvérző Flagship Studiost, később pedig az első két Torchlightot és a Hobot fejlesztő Runic Gamest. A Torchlight III-at már az Echtra színeiben szállította le.

Hirdetés

A Zynga csak annyit mondott el az akvizíció kapcsán, hogy egy teljesen új, még be nem jelentett RPG készül a csapatnál, cross-platform elemekkel, a NaturalMotion segítségével. Azt sem tudtuk meg, mennyi pénz cserélt gazdát. 

Ha nem láttátok még, feltétlenül nézzétek meg, milyen lesz a Star Wars Hunters.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)