Hirdetés

A Bethesda egy új stúdióval fog rápörögni a mobiljátékokra

|

A Fallout és az Elder Scrolls játékok kiadója bekebelezett egy mobiljátékokat fejlesztő stúdiót. Az új csapat a Bethesda iOS-es és androidos törekvéseit fogja elősegíteni.

Hirdetés

A kiadó új szerzeménye a kanadai Alpha Dog Games csapata lett, akik előzőleg a Wraithborne és MonstroCity: Rampage című mobiljátékokat tették le az asztalra. A Bethesda célja a felvásárlással értelemszerűen az volt, hogy megtolja kicsit a mobilos részlegüket.

Hirdetés

A cég alelnöke, Todd Vaughn egy sajtóközleményében elmondta, hogy lenyűgözte az Alpha Dog minőség melletti elkötelezettsége és tapasztalata a mobilos piacon:

"Izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatnak a Bethesda családhoz. Az Alpha Dog csapatával fogunk együtt dolgozni a növekvő mobilos kezdeményezéseinken. Új és izgalmas címekre számíthattok majd tőlünk iOS-re és Androidra."

A Bethesda korábbi mobilos próbálkozásai meglehetősen nagy sikert arattak. Mind a Fallout Shelter, mind a The Elder Scrolls: Blades népes rajongótábornak örvendhet, így nem meglepő, hogy a kiadó terjeszkedne ezen a piacon is.

Ti milyen mobiljátékot látnátok tőlük szívesen a jövőben? Azt most engedjük el, hogy semmit, hiszen mindenkinek van mobiltelefonja... Ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)