Hirdetés

A Bethesda megállapodott a mobilos Westworld játék fejlesztőivel

|

Úgy tűnik, hogy vége a pereskedésnek, és a két félnek sikerült megegyezni.

Hirdetés

A Behaviour Interactive tavaly előállt egy új Westworld játékkal, amivel kapcsolatban több kifogása is volt a Bethesda Softworksnek, mert a játék több szempontból is nagyon hasonlított a Fallout Shelterre.

Hirdetés

A kiadók most egy közleményben bejelentették, hogy sikeresen megállapodtak az ügy kapcsán, így véget ért a pereskedés. A Bethesdának alapvetően az volt a problémája, hogy állításuk szerint a Behaviour Interactive több olyan kódot is újból felhasznált, amelyek a Fallout Shelterből származtak. Ezt egy olyan buggal bizonyította be, ami mindkét játékban jelen volt. Az nem derült ki, hogy egészen pontosan miben egyeztek meg a felek, de legalább a Westworld játék marad. 

Játszotok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)