Hirdetés

Biomutant - a THQ Nordic felvásárolta a fejlesztőket

|

A kiadónak annyira megtetszett a Biomutant koncepciója, hogy magáénak akarta. Így is lett.

Hirdetés

A Just Cause egykori fejlesztőit tömörítő, Experiment 101 névre hallgató fejlesztőcsapat olyat virított nekünk az idei gamescomon (majd a PAX Westen is), hogy csak pislogtunk: egy nyitott világú, poszt-apokaliptikus, kung-fu témájú akció-szerepjátékot kapunk a Biomutant képében, amely a készítők szerint a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal mutat hasonlóságot. Már ennyiből is érezhető, hogy milyen különleges projektről van szó, éppen ezért a THQ Nordic is komolyan számol vele.

Hirdetés

A kiadó ugyanis bejelentette, hogy a svéd leányvállalatán keresztül 100%-os részesedést szerzett - egyes értesülések szerint közel 9 millió dollárért - a stockholmi székhelyű Experiment 101-ből, valamint a Biomutant IP-ből is, vagyis a csapat és annak egyedi projektje már a THQ Nordic egyre bővülő portfóliójának fontos részét képezik. A játékkal kapcsolatban ugyanakkor nem érkezett új részlet.

A Biomutant a tervek szerint valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)