Hirdetés

A Mass Effect trilógia rendezője visszatér a BioWare-hez

|

Casey Hudson ismét elfoglalja helyét a stúdió vezetői székében, leváltva ezzel Aaryn Flynnt.

Hirdetés

Kétségkívül büszke lehet a Mass Effect sorozatra a BioWare, és ugyan csapatmunka volt az űreposz megalkotása, azért Casey Hudson derekasan kivette a részét belőle. Három évvel ezelőtt elhagyta a stúdiót, hogy új kalandok után nézzen, de úgy tűnik, nem jött be neki a dolog, és hamarosan visszatér.

Hirdetés

Aaryn Flynn 17 évet dolgozott a kanadai stúdiónál, de most elérkezettnek látta az időt, hogy távozzon és átadja helyét egy másik veteránnak, akivel olyan játékokon dolgoztak együtt, mint a Neverwinter Nights vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic. Flynn még néhány hétig a BioWare-nél marad, hogy segítsen Hudsonnak visszarázódni, de aztán elbúcsúzik.

Szerintetek mit hoz majd a csere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)