Hirdetés

Elhagyja a Bioware-t a készülő Dragon Age 4 vezető producere

|

Fernando Melo elmondta, hogy nincs szó semmilyen nézeteltérésről, egyszerűen szeretne más vizekre evezni a karrierjében.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan még be sem jelentették a Dragon Age széria következő részét, azt nagyjából sejteni lehetett, hogy folynak a munkálatok a Bioware utolsó megmaradt sorozatán, amit még nem sikerült tönkretenni. De sajnos ez sem lesz zökkenőmentes, mert egy fontos ember vesz búcsút a csapattól.

Hirdetés

Ezt a hetet valószínűleg nem írja majd fel a kedvencei közé a stúdió, ugyanis miután pár nappal ezelőtt az Anthem csapat vezető producere igazolt át más csapathoz, most a Dragon Age 4-en ugyanebben a beosztásban dolgozó Fernando Melo is elhagyja a fedélzetet. Melo, aki többek között a Dragon Age: Origins és a Dragon Age 2 és a Mass Effect Andromeda tető alá hozásában is aktívan részt vett, most a Twitteren tudatta  követőivel, hogy 12 év után elhagyja a BioWare-t.

Az egyik posztjához csatolta azt az búcsúemailt is, melyet kollégáinak küldött el, ebben kifejti, hogy nagyon hiányozni fog neki a cég, de úgy érzi, hogy új kihívásokra van szüksége karrierjében. A levélben felfigyelhetünk arra is, hogy megemlíti a következő Dragon Age-et, mely jelenleg a Morrison névre hallgat, és szerinte ez adja majd az "igazi Dragon Age élményt", valamint azt is hozzáteszi, hogy nagyon várja már, hogy immáron rajongóként élvezhesse a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)