Hirdetés

A brit játékeladási lista csúcsán zárta 2018-at a Red Dead Redemption 2

|

A toplista dobogója nem változott a korábbi héthez képest, de hátrébb azért volt egy kis mozgolódás.

Hirdetés

Kiválóan zárta 2018-at a Rockstar Games, az év utolsó hetében is a Red Dead Redemption 2-t vették meg a legtöbben az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

Ezzel már harmadik hete tartja a játék a toplistán első helyét, mögötte szorosan pedig a FIFA 19 és a Call of Duty: Black Ops 4 sem mozdult az előző heti eladásokhoz képest. Sőt, ez a három játék fogyott a legjobban egész évben a briteknél, így nem meglepő az eladási lista első három helyezettje.

A top 10-ben pedig ugyanazok a játékok szerepelnek, mint a korábbi héten, egyedül a Forza Horizon 4 mozdult nagyobbat a 10. helyről a 6.-ra. Íme 2018 utolsó hetének brit játékeladási toplistája:

1. Red Dead Redemption 2
2. FIFA 19
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Super Smash Bros. Ultimate
5. Battlefield V
6. Forza Horizon 4
7. Spyro Reignited Trilogy
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Marvel's Spider-Man

A 2018. december 29-ével zárult 52. heti teljes top 40-es listát pedig erre a linkre kattintva tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)