Hirdetés

Black Desert Online - már több mint 3 millió nyugati játékos nyúzza az MMO-t

|

Két év alatt érte el ezt a szép számot a Pearl Abyss játéka.

Hirdetés

A tegnapi napon ünnepelte második születésnapját a Black Desert Online nyugati verziója, ami 2016. március 3-án jelent meg Észak-Amerikában és Európában. A gyönyörű ázsiai MMORPG-nek azóta számos rajongója akadt. 

Hirdetés

Pearl Abyss fejlesztőcsapat és a Kakao Games kiadó emberei minden bizonnyal vidáman ünnepelték ezt a jeles napot, hiszen immár több mint 3 millió észak-amerikai és európai játékossal büszkélkedhet a Black Desert Online. Ha ti esetleg még nem tartoztok közéjük, akkor gyorsan kreáljatok egy ingyenes trial accountot. Az évforduló alkalmából mindenki kap egy Appreciation Gift csomagot, megtömve játékbéli jóságokkal. Ha március 7-ig végigtolhatjátok a játék tutorialját egy trial accounttal, akkor is jogosultak lesztek erre az ajándékra. 

A Black Desert Online elméletileg még idén megjelenek Xbox One-ra is (2018 első negyedévére ígérték), valamikor pedig PS4-re is érkezni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)