Hirdetés

Blizzardos veteránok léptek le a projektjeik kaszálása után

|

A stúdió megerősítette, hogy három régi motoros is távozott, és tisztázta a körülményeket.

Hirdetés

A Blizzard zárt ajtók mögött dolgozott egy StarCraft FPS-en és valamilyen mobiljátékon, melyek aztán kaszát kaptak néhány hónappal ezelőtt. A cég célja az volt, hogy a két projekt csapatait ráállítss két, sokak által várt folytatásra, feltehetőleg a Diablo IV-re és az Overwatch 2-re.

Hirdetés

Ennek azonban ára volt. A projektek kaszálása után három veterán is lelépett a csapatból: Dustin Browder (a Heroes of the Storm korábbi arca, és a StarCraft II vezető dizájnere), Eric Dodd (a Hearthstone csapat korábbi vezetője) és Jason Chayes (a Hearthstone korábbi vezető producere). A Blizzard a Kotaku-nak küldött nyilatkozatában ezt írta:

"Igen, Eric, Dustin és Jason valóban úgy döntöttek néhány hónapja, hogy továbbállnak. Imádtunk együtt dolgozni velük, így mindig is a Blizzard család tagjai voltak és lesznek. A legjobbakat kívánjuk nekik a jövőre nézve."

Forrongott a levegő a Blizzard körül az elmúlt hónapokban, így kíváncsian várjuk a pénteki bejelentéseket. A stúdiónak nagy szüksége lenne pár jobb pillanatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)