Hirdetés

Ügyesen játszotta ki a Blizzard a kínai szabályokat

|

A csapat létrehozott egy olyan rendszert, amivel nem kell feltüntetnie, mekkora százalékban esnek a tárgyak a csomagokból és ládákból.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt élesedett az a szabályozás Kínában, miszerint a játékokban fel kell tüntetni a random dolgokat dobó ládáknál, hogy a tárgyak milyen gyakran eshetnek. A Blizzard most talált egy megoldást, ami kijátssza ezt a rendszert.

Hirdetés

A Hearthstone kínai változatában már nem kártyacsomagokat lehet vásárolni aranyért vagy pénzért, hanem a lapok legyártásához szükséges Arcane Dustot. Száz aranyért lehet egy dustot venni, ami mellé jár egy kártyacsomag is, és igaz, hogy a játékosok gyakorlatilag a kártyákért fizetnek, a százalékokat nem kell feltüntetni, mert így csak egy ajándékról van szó.

Hasonló megoldást találtak ki az Overwatch-hoz is, ahol krediteket lehet venni, és mellé kapják meg a játékosok az "ingyenes" dobozokat. A világ többi részén valószínűleg nem lesz elérhető ez a megoldás, ugyanis csak Kínában vonatkoznak ilyen szabályok a játékokra.

Ti mit gondoltok a Blizzard megoldásáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)