Hirdetés

Az Overwatch és a Hearthstone is remekül teljesített augusztusban

|

Míg előbbi a játékosszámban, addig utóbbi a bevételben ért el nagy sikereket.

Hirdetés

A Blizzard számos játékkal képviselteti magát a piacon, szinte a legtöbb népszerű műfajban van valamilyen alkotásuk, ám ezek közül is kiemelkedő a hero shooterük, illetve a Warcraft univerzumára épülő kártyajátékuk, és az előző hónapban mindkettő megdöntötte a saját rekordját.

Hirdetés

A digitális piacokkal foglalkozó SuperData összesítette az augusztusi számokat, és kiderült, hogy a nyár utolsó hónapjában minden eddiginél többen léptek be az Overwatch-ba, így a játék megdöntötte a havi játékosszámra vonatkozó rekordját. A mérések alapján az eredmény elérésében nagy szerepe volt Doomfist és az új játékmódok megjelenésének, illetve a Summer Games visszatérésének.

A Hearthstone is remek hónapot zárt a Knights of the Frozen Throne kiegészítő megjelenésével, és az eddigi rekordnál 15%-kal több bevételt termelt a Blizzard kártyás mókája.

Ti mivel játszottatok a legtöbbet augusztusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)