Hirdetés

Új fejlesztőcsapat alakult egykori Blizzardos zsenikből

|

Rob Pardo - többek között a World of Warcraft lead designere - bejelentette, hogy új fejlesztőstúdiót alapított a Nexon egykori CEO-jával, Min Kimmel.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni a Bonfire Studios nevet - ez Rob Pardo új, családiasnak tűnő, de vérprofi fejlesztőcsapata. Pardo Min Kimmel, a Nexon egykori CEO-jával alapította a Bonfire-t, hozzájuk pedig három korábbi Blizzard-munkatárs csatlakozott.

Az induláshoz a Riot Games és az Andreessen Horowitz (a16z) befektetőcég járult hozzá 25 millió dollárral, de a Unity vezérigazgatója, John Riccitiello is hozzátett a megalakuláshoz.

A Bonfire Studios célja, hogy az indie fejlesztőcsapatok szabadságát és függetlenségét ötvözze azzal a tudással és profizmussal, ami egy mai AAA-cím elkészítéséhez szükséges. A Bonfire vállalati missziója, hogy a lelkesedést és a kemény munkát is szem előtt tartva alkossanak.

Pardo szerint a Riot online közösségi tapasztalata és játékosközpontúsága, valamint az a16z pénzügyi biztonsága és fenntarthatósága mind hozzájárulnak majd, hogy a Bonfire Studios sikeres projekt lehessen.

Ha a veteránokból álló kis csapat eredményes lesz, jó példa lehet a nagyobb fejlesztők számára, hogy mit lehet elérni egy összetartó, barátságon és csapatmunkán alapuló fejlesztőgárdával.

Ti mit vártok a Bonfire Studiostól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)