Hirdetés

Készül egy Brothers in Arms témájú projekt, a Borderlands 3-at viszont később jelenthetik be

|

Maga a stúdió vezetője tisztázta a helyzetet, illetve hozott egy jó hírt a Brothers in Arms sorozat rajongóinak is.

Hirdetés

Sajnos a hivatalos leleplezés még mindig nem történt meg, de nyílt titok, hogy készül a Borderlands 3 a Gearbox Software műhelyében. A témával kapcsolatban most megszólalt a csapat vezetője is, aki konkrétumokat ugyan nem mondott, de erősen utalt dolgokra.

Hirdetés

Randy Pitchford a Twitteren árulta el egy rajongónak, hogy jelenleg is készülnek játékok a Gearboxnál, és a Borderlands franchise-zal is foglalkoznak még. Ennél többet nem mondott a projektről, de azt még hozzátette, hogy majd akkor lesz bejelentve, ha már készen állnak vele. Ez egyébként nem feltétlenül probléma, hiszen így remélhetőleg már a leleplezéskor meg tudnak mutatni egy csomó mindent.

A Brothers in Arms játékokról is kérdezték Pitchfordot a Twitteren, aki megerősítette, hogy már készül valami a szériához, de jelenleg itt sem állnak készen egy bejelentésre. Mindenesetre már az is biztató, hogy a srácok nem feledkeztek meg erről a játéksorozatról sem.

Szerintetek mikor fogják bemutatni a Borderlands 3-at? Esetleg a PAX East 2019-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)