Hirdetés

Érthetetlen módon tör előre a Borderlands 3

|

A brit játékeladási toplistán egyre följebb kúszik a Gearbox játéka, de új megjelenések hiányában ezen kívül nincs nagy felfordulás.

Hirdetés

Valószínűleg a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenéséig nem lesz érdemi változás a GSD által összeállított brit dobozos játékeladási toplistán, hacsak nem jön valami olyan év eleji leárazás, ami játékosok tízezreit ösztönzi tavalyi játékok megvásárlására. A Call of Duty: Modern Warfare továbbra is magabiztosan áll az élen, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a FIFA 20 meg csak helyet cseréltek a dobogó további két fokán.

Hirdetés

A negyedik helyre a múlthéten hetedik Borderlands 3 állt fel, és a Just Dance 2020, a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption 2, valamint a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 is javított korábbi eredményéhez képest, de összességében kevesebb játékot vettek a britek, ami nem meglepő az év legelején. A switches Dr. Kawashima's Brain Training az egyetlen újdonság, ami rögtön a 14. helyet szerezte meg. A dobozos lista az alábbiak szerint alakult, a digitálisat később teszi közzé az UKIE:

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Star Wars Jedi: Fallen Order
  3. FIFA 20
  4. Borderlands 3
  5. Luigi's Mansion 3
  6. Just Dance 2020
  7. Grand Theft Auto V
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Ti vettetek valamit a nagy ünnepi és újévi leárazások keretében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)