Hirdetés

Jobban nyitott a Borderlands 3 dobozos változata, mint bármely más játék idén

|

Eddig a Days Gone volt a csúcstartó, de a Gearbox játéka tarolt az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

Úgy néz ki, sikeres lesz a Borderlands 3. Tegnap arról írtunk, hogy Randy Pitchford mennyire boldog a PC-s eladások miatt, ma pedig a brit játékeladási toplistán látszik, hogy a konzolos változat nyitása sem sikerült rosszul.

Hirdetés

A kooperatív akciójáték szerezte meg az első helyet, és sokat elmond digitális vásárlásra való áttérés helyzetéről, hogy feleannyi fogyott belőle, mint a Borderlands 2-ből 2012 őszén, megjelenése hetében. A második a Gears 5 lett a Gears 4-hez képest negyedannyi eladott példánnyal, viszont itt azért sokat jelent, hogy a játék az Xbox Game Pass része PC-n és konzolon is. A harmadik pozíciót az eFootball PES 2020 szerezte meg, ebből kivételesen 18,5 százalékkal több fogyott, mint elődjéből. A negyedik helyre az NBA 2K20 csúszott le, az ötödiken pedig ugyancsak egy újoncot láthatunk, méghozzá a GreedFallt. A hét további két újdonsága, a Daemon X Machina és az NHL 20 rendre a 19. és a 36. helyen kezdett. Közben az augusztusi játékok tovább zuhannak: a Man of Medan a 11., a konzolos Wreckfest a 13., az Astral Chain a 18., a Control pedig a 27. helyen áll. 

Íme a top 10-es lista: 

1. Borderlands 3
2. Gears 5
3. eFootball PES 2020
4. NBA 2K20
5. Greedfall
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Spyro Reignited Trilogy
8. Grand Theft Auto V
9. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
10. Super Mario Maker 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)