Hirdetés

Borderlands 3 - remekül fogy a játék, több eladási rekordot is sikerült megdöntenie

|

A játék többek között a 2K Games eddigi leggyorsabban fogyó címe lett, de nem ez az egyetlen mérföldkő, amit sikerült elérnie.

Hirdetés

Nemrég visszatért a Gearbox looter shootere, hiszen megjelent a Borderlands 3, és rengetegen tértek vissza a sorozat őrült világába, hogy a minél jobb zsákmány érdekében darabokra lőjjék ellenségeiket. A fejlesztők elégedettek a játék eddig teljesítményével, és a legújabb infók alapján úgy tűnik, a kiadónak sem lehet oka a panaszra.

Hirdetés

A 2K nemrég bejelentette, hogy több rekordot is sikerült beállítaniuk a Borderlands 3 eladásainak. Például megjelenéskor 50%-kal többen vásárolták meg, mint a Borderlands 2-t, és nem mellesleg ez lett a kiadó történelmének leggyorsabban fogyó játéka. Továbbá ebből fogyott a legtöbb PC-n egy ötnapos időszak alatt, ami szintén új csúcsot jelent. Itt pedig még közel sincs vége az eredményeknek.

Az első öt nap alatt ugyanis több mint ötmillió példány talált gazdára a Borderlands 3-ból, így az egész franchise már egymilliárd dollárnál is többet termelt a 2K számára. Digitális eladások terén is szépen teljesített a játék, mivel a fogyasztók több mint 70%-a vette meg ilyen formában azt az első öt nap alatt. Előrendelésekben szintén rekordot döntött a Gearbox alkotása a kiadónál, ráadásul a vártnál jobban teljesített az Epic Games Store-on is.

Ti megvettétek már a Borderlands 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)